Hírek

Közösségi finanszírozással készül a Félőlény bemutatója Londonban

Békés_Pál

Békés Pál a Bethlen Téri Színház kávézójában ( Forrás: Wikipédia)

A Félőlény (frightbite) angol nyelvű bemutatójára készülnek az Egyesült Királyságban.

Az alkotók szerint Békés Pál műve rendkívül aktuális mostanság: szerintük a készülő “politikai mesejáték” ugyanis segíthet annak a belátásában és kezelésében, hogy a mostanság zajló zavaros világpolitikai eseményeket nem csak a felnőttek élik meg nehezen, hanem a gyerekek is.

Idén októberben a Bloomsbury Festival programjainak keretében lesz látható, a flashpoint collective, a londoni Royal Academy of Dramatic Art (RADA)/Birckbeck University frissen végzett diákjaiból létrejött társulat által.  A darabot szintén beválasztották a Voilá! Europe Festival programjába, így novemberben is megtekinthető lesz. A színpadi változat négy terület együttműködését ötvözi: a bábművészetét, a fizikai színházét, a dzsesszt és a mesemondást. A darab rendezője Kata Waldapfel.

Az előadás létrejöttéhez 20.000 font adományt szeretnének összegyűjteni ezen az adománygyűjtő oldalon. Az oldal tartalmazza a várható költségek részösszegét, rövid angol nyelvű leírást az előadásról, a műről és a szerzőről, valamint egy Rick Zsófia által készített promófilmet.

Sok sikert kívánunk!

(Forrás: Nádori Lídia Facebook)

Comments are closed.

Powered by: Wordpress