Ki kicsoda?

Soós Anita

2007-ben végeztem az ELTE magyar-drámapedagógia-művelődésszervező szakán. Az egyetem alatt diákként dolgoztam több színházban, művelődési házban, szerveztem irodalmi és kulturális programokat. Az egyetemi évek alatt és utána is több helyen jelentek meg írásaim, szerkesztője voltam női rovatoknak, kulturális rovatoknak.

2009 novemberében született meg kisfiam, Álmos Absa, aki mellett figyelmem a gyermekek világa felé fordult. Kedvenc szépirodalmi írások mellé a polcra kerültek a gyermekeknek szóló könyvek is, többek között nagy rajongói lettünk a minivilág sorozat könyveinek, melyek egészen pici kortól a kedvenceink. Az élet úgy hozta, hogy most már képviselhetem is ezeket a remek olvasnivalókat. Különösen nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy részt vehetek a minivilág könyvek népszerűsítésében, ajánlhatom és bemutathatom az anyukáknak ezeket a hasznos és értékes könyveket.

Emellett szervezem a matinékat, szerkesztem a minivilág online és nyomtatott magazinját, segítek a minivilág könyvek szerkesztésében. Remélem írásainkkal, könyveinkkel és rendezvényeinkkel hasznos tanácsokat, praktikus segítséget, és élvezetes programokat kínálhatunk minden szülőnek.

Vélemény, hozzászólás?

Powered by: Wordpress