Kun Fruzsi harmincegynéhány képe valóságos ívet épít egy pár méteres falszakaszon. Világos, tisztán követhető, megírásra csábító képtörténetek vonzzák lépésről lépésre egyre följebb a látogatót. Ugyanis egy lépcsőn fölfelé araszolgatva, majd pedig a galériára fölérvén, kissé lehajtott fejjel lehet csak megnézni a képeket.
Fotó: Ocztos István

BOTH GABI „Szárnyakat” kaphat mindenki, aki megnézi Kun Fruzsi „Szárnyat!” című kiállítását a Két Egér könyvesboltban. Péntek este hatkor ott jártam a megnyitón…

Kun Fruzsi egy néhány méteres falszakaszon igazi varázslatot hozott létre. Ebben a varázslatban tevőlegesen is részt vett Mészáros János, a Két Egér könyvesbolt, és a Kétegeres könyvek egyik létrehozója. Ő „rendezte” a kiállítást. Kun Fruzsi harmincegynéhány képe valóságos ívet épít egy pár méteres falszakaszon. Világos, tisztán követhető, megírásra csábító képtörténetek vonzzák lépésről lépésre egyre följebb a látogatót. Ugyanis egy lépcsőn fölfelé araszolgatva, majd pedig a galériára fölérvén, kissé lehajtott fejjel lehet csak megnézni a képeket. A hely sajátossága ez a kis kényelmetlenség, de semmit nem von le a képek élvezeti értékéből. Igazán mély viszonyba kerülhetünk Kun Fruzsi szárnyas és nem szárnyas, állat- vagy emberalakjaival. Hihetetlenül mélyről jönnek elő a képek, és elég mélyre jutnak a szemlélőben is.
Bővebben: kiskameleon.blogspot.com