Könyvesboltok Könyvkiadók

Tervezz a Betűtésztával!

Tervezz a Betűtésztával!betuteszta
A Betűtészta könyvesbolt programokkal várja a gyerekeket. Az alábbiakban a bolt ajánlatát olvashatjuk:Idén, az augusztus 20-i városi ünnepségen Budakeszi Építészeti Értékeiért díjjal tüntették ki Betűtészta mesekönyvboltot, közintézmény, kereskedelmi, szolgáltató építmény kategóriában. Az emléktáblát hamarosan ti is megcsodálhatjátok majd, ha a Fő utca 115. szám mellett elsétáltok.
A Betűtészta mesekönyvbolt számos embert elvarázsolt már különleges világával, reméljük téged is! A 2010-ben felújított épület, egy igazi kis gyermek-oázissá vált az évek során.Ebben a kis kincses ládában tarjuk meg idén is népszerű foglalkozásainkat, ahová mindenkit szeretettel várunk.Gyere be hozzánk és tervezzük meg együtt a heted! Minden korosztálynak, még a gimnazistáknak is kínálunk programokat!

Jövő héttől délelőttönként a legkisebbeké lesz a főszerep. Hétfőn reggel a Cérnahang, pénteken pedig a Ringató fog dalra fakasztani mindenkit, aki erre jár.

Szeptember közepétől délutánonként az iskolások lepik majd el foglalkoztató termünket. Hétfő koradélután Kreatív írás kurzuson vehetnek részt a felső tagozatosok, kortárs írók segítenek majd eligazodni a betűk világában.

Késő délután: KezdőBetű – az IBBY díjas Pacskovszky Zsolt író vár maga köré 15 gimnazistát, leendő filmeseket, reklámosokat, irodalmárokat, kritikusokat. Egy év alatt együtt megírnak egy könyvet, melyet a Betűtészta kiadó megjelentet. Ilyen még nem volt Magyarországon!

Kedd délután az írók könyveit színekkel megtöltő illusztrátorok mutatják be nektek a különböző rajztechnikákat a Nyomd a festéket! foglalkozáson. Szalma Edit, Baranyai András és Simonyi Cili illusztrátoroktól tanulhattok festeni, rajzolni, szobrászkodni – Csaba tanár úr segítségével.

Szerdán Micsoda alakok! Erzsi néni és Násfa kalauzolja el a kíváncsi művészetrajongókat a múzeumok izgalmas világában. Havonta egy szombaton kinézünk egy múzeumot, akár családostul meglátogatjuk, és az ott kiállított festőnek az életével, műveivel foglalkozunk négy szerdán át. Majd megint múzeumba megyünk.

Csütörtökön Gyermekpszichodráma foglalkozásokon tudnak majd a gyerekek saját kreativitásuk segítségével eljutni problémáik megoldásához.

Jön Detty néni, iskola előkészítőt tart idén is, hiszen a tavalyi csapata foglalkozásunk címével elköszön tőle: Iskolába megyek!

A hetet pedig a tavaly is nagy sikerrel futó Mjúzik Májsztrók filmkészítő foglalkozással zárjuk Pénteken. Nyitrai Szilvivel animációs filmeket készíthetünk élő zenére, tanulunk fotózni, rajzolni, festeni, gyurmázni.

Foglalkozásainkra az info@betuteszta.com email címen tudsz jelentkezni, a csoportokat a jelentkezések sorrendjében töltjük fel!

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress