Intézmények Könyvesboltok

Kisgombos Mesebolt

Ha Te sem reklámok vagy vonzónak tűnő borítók alapján szeretnéd kiválasztani gyerekednek az esti mesét, vagy azt a könyvet, ami a következő hetekben meg fogja határozni kamaszod képzeletvilágát – gyere be hozzánk!
Mi nem a divatos hóbortokra, hanem az értékekre alapozunk.

Fontos, hogy tudd: az „olvasóvá nevelés” nem az olvasni tanulással kezdődik. A fejben szőtt mese, a közös séták alatt zajló beszélgetések, a könyvek lapozgatása, majd a mesék felolvasása már egész kicsi korban megalapozzák a későbbi olvasási kedvet.
Hisszük és örömmel tapasztaljuk, hogy az olvasás élménye ma is elevenen meg tudja ragadni a fiatalokat. Ám sok családban, gyakran a jó példa ellenére is, valahogy máshogy alakulnak a dolgok… Épp ezért a Kisgombos segítő szakmai hozzáállással, és sok-sok könyvbaráttá lett gyereket maga mellett tudva, várja azokat a kedvetlen kisiskolásokat is, akik még nem kaptak rá az olvasásra.
Egy jól kiválasztott könyv csodákra képes!

Hogy mivel válhat még személyesebbé egy-egy történet? Nálunk szerető kezek által készített textilfigurákban megtalálhatod, illetve elkészíttetheted gyermeked kedvenceit. Kézműveseink minden igényes, egyedi ötletet szívesen megvalósítanak…
…ha már csak a gomb hiányzik a mesekabátodról!

Bújjon bele az egész család a gyerekek kedvenc meséjébe egy izgalmas társasjátékon vagy egy gyönyörű mesekirakón keresztül!
Tegyétek együtt próbára memóriátokat, logikai képességeiteket! Próbáljátok ki egy kártyajáték során, hogy milyen olimpiai bajnokká válni vagy megnyerni egy szédületes rallye futamot! Alkossatok egy képet közösen Klimt stílusában vagy akár a római kori mozaikpadlókhoz hasonlót…
A művészi kivitelezésű, izgalmasan újszerű DJECO társas- és kártyajátékok, kirakók, képzőművészeti játékok teljes választéka elérhető nálunk.

Biatorbágy
Baross Gábor utca 3.
(Fő téri üzletsor)

http://www.kisgombos.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Powered by: Wordpress